Wanneer bezoekers willen parkeren op de luchthaven en gebruik maken van valet parkeren Rotterdam Airport, kiezen zij voor dat beetje extra service. Bij valet parkeren rijd je met je auto naar de vertrekhal waar een medewerker van de parking staat te wachten. Bij valet parking moet je online eerst een resevering maken. In deze mail kun je lezen waar de parkeerwachter op je zult wachten. Is de vlucht vertraagd? Dan heb je tot 24 uur voor vertrek de gelegenheid om je reservering wijzigen. Bezoekers hebben bij Airport één mogelijkheid wat betreft valet parkeren, namelijk Valet Parking Rotterdam Airport, : https://www.airportparkerenvergelijken.nl/valet-parkeren-rotterdam-airport/ . Bij deze aanbieder staat je auto overdekt geparkeerd.

 

Hoe werkt valet parkeren bij Rotterdam Airport?

Wanneer je voor valet parkeren Rotterdam Airport kiest, wordt de auto opgehaald bij de vertrekhal. Je rijdt dus met je auto gewoon naar Rotterdam Airport. Voordat je aankomt kun je de parkeeraanbieder een kwartier van tevoren bellen. Als je aankomt staat hij dus al gereed om je auto naar de parkeerplek te brengen. De parkeermedewerker zal je auto herkennen aan het kenteken en merk model. Deze gegevens geef je door tijdens de reservering. Samen met de parkeermedewerker controleert je de auto op eventuele schade. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je terug komt. Na deze controle en het pakken van de bagage kun je direct naar de incheckbalie lopen. Dit scheelt tijd en is tevens de meest comfortabele manier van parkeren. Op de dag van uw terugkomst wordt je auto naar het vliegveld gebracht zodat je na landing direct kun instappen en rustig naar huis kunt.